fbpx

Ukulele Secrets Revealed

UkeProof-ers gezocht!

He Uke-fan.

Supergoed nieuws! De eerste video’s van de videocursus Uke Secrets Revealed zijn sinds 18 juli online. Wil jij alles leren over de ukulelehals dan is deze cursus helemaal voor jou.

Omdat deze cursus voor het eerst online komt geven we een MEGA-korting aan de cursisten die zich als eerste aanmelden. De reden voor deze korting is dat we het iedereen gunnen om deze zomervakantie de ukulele beter te leren kennen. Daarnaast geven we deze MEGA-korting zodat jij als UkeProof-er onze methode kan testen. Enthousiaste ukulelespelers zijn voor ons het beste bewijs dat de methode werkt.

Wij geloven dat jouw enthousiasme over de ukulele spelen enorm zal toenemen om dat je het instrument beter begrijpt en omdat je leert improviseren zoals nooit te voren.  Ben jij straks het bewijs dat je eindelijk in alle vrijheid liedjes kan spelen op de ukulele? Én dat de muziektheorie opeens een compleet nieuw imago heeft gekregen: Niet ingewikkeld, maar logisch en praktisch.

Als jij als één van de eerste deze cursus wil proeven en PROOF-en dan is nu je kans. Tegelijkertijd help je ons om deze methode nog verder te optimaliseren. Als dank hiervoor bieden wij jou maar liefst 50% korting!

Ik hoop dat je enthousiast bent en aan de slag wilt. Ik ben inmiddels MEGA enthousiast over dit product en ik ben 100% overtuigd van mijn
methode. Echter ik heb jou nodig om het te bewijzen. 

 • Wil jij een UkeProof-er zijn? 
 • En wil jij 50% korting ontvangen op Uke Secrets Revealed? 
 • Wil je jezelf jaren en frustratie besparen en vliegensvlug de ukehals leren bespelen op een vernieuwende wijze? 

Schrijf je dan nu in. Wacht niet langer en ga deze zomer aan de slag. Deze kortingsactie is slechts een aantal weken geldig. Dus snelle
beslissers worden fiks beloond en met veel liefde ontvangen. Het enige wat ik van je vraag is dat je met de cursus aan de slag gaat en het helemaal afmaakt en dat je mij laat weten hoe deze methode jou heeft geholpen. 

Gebruik de coupon: UKEPROOF en wees verzekerd van jouw korting. Ik heb deze cursus vanuit passie voor de ukulele gemaakt, maar ook met liefde voor alle ukulele spelers die zo graag meer handvatten en meer inzicht en met meer plezier ukulele willen spelen. 

Ik hoop je blij te maken, dus gun het jezelf en ik hoop je dan te zien.

Liefs Noanna

Wat ga je leren:

 • Je leert de prachtig formule van de Majeur toonladder gebaseerd op de logica van de fretten (Dus NIET zoals de traditionele muziektheorie!);
 • Je krijgt een diep inzicht in de akkoordenpatronen. Je ziet in hoe logisch de ukulele de majeur akkoorden heeft opgebouwd, de mineur akkoorden heeft opgebouwd en hoe een derde patroon jou nog meer opties geeft;
 • Je weet elk akkoord makkelijk op 3 verschillende plekken te vinden;
 • Met gemak verander jij elk majeur akkoord in een mineur akkoord en andersom;
 • Je leert het principe achter de akkoordenfamilies. Op deze manier weet jij precies welke akkoorden je wel en niet kunt verwachten in een lied;
 • Je leert welke akkoorden je makkelijk voor elkaar kunt vervangen. Elk majeur broertje heeft een mineur zusje en jij leert ze blind op je ukulele hals te vinden. Het is fantastisch om te zien hoe ze samen zich op één fret bevinden;
 • Je past de formule van de majeur toonladder toe op het vinden van de akkoorden en je kunt iedere akkoordenfamilie op 3 verschillende plekken spelen;
 • Je leert akkoorden en noten combineren. Dit noemen ze ook wel Chord Melody. 

 

Hoe ga je dit leren?

 • Je gaat dit leren door de briljante formule van de majeur toonladder. Op deze manier ontdek je de logica van de ukulele hals;
 • In totaal onthul ik jou 10 geheimen die in de ukulele verborgen liggen;
 • Iedere week bekijk je een nieuwe video en oefen je die week het geheim wat je hebt geleerd;
 • Door middel van Q&A’s die wij via Zoom houden, kan je alles vragen wat voor jou nog niet helemaal duidelijk is.
 • Via WhatsApp heb je een kort lijntje met mij als jouw coach. Ik help je jouw doelen te bereiken en kan ik je ter plekke bij sturen of antwoord geven op jouw vragen.
 • Na 10 weken heb jij alle geheimen ontdekt en toegepast. Ook na die 10 weken blijf ik beschikbaar voor je want deze 10 geheimen zullen je zoveel plezier opleveren en nog meer nieuwe inzichten en daar wil ik natuurlijk graag deel van uitmaken. En mocht je nou langer dan 10 weken nodig hebben om deze geheimen in de vingers te krijgen dan gun ik je die tijd van harte. Iedereen leert immers op zijn eigen tempo en iedereen leert op zijn eigen wijze. Je behoud dan ook altijd toegang tot de video’s. Je mag ze zo vaak bekijken als je wilt.

Veel gestelde vragen

Hoelang heb ik beschikking over de cursus?
Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Je ontvangt een E-book die je kunt downloaden en de video’s bekijk je online. Deze zullen blijven voor jou ter beschikking zijn voor de prijs waar je het voor hebt gekocht.

Is deze cursus te moeilijk voor mij?
Deze cursus is gemaakt voor mensen die verder willen komen op de ukulele. Als jij vast zit op de eerste 3 fretten en hoger op de hals in vrijheid wil spelen, maar je weet niet hoe, dan is dit voor jou.  Je hebt de juiste kennis en strategie nodig. En dat is precies was deze cursus jou biedt. Ik help je persoonlijk tot je het snapt. Ik krijg daar energie van en vind het leuk om je te helpen.

Ik ken de muziektheorie al een beetje, maar ik krijg het niet toegepast als ik ga spelen. Is deze cursus toch niet te makkelijk voor mij?
Deze cursus is ontworpen zodat je de theorie meteen kan toepassen in de praktijk. Elk geheim oefen je meteen op de ukulele en pas je toe in verschillende liedjes. De geheimen zijn makkelijk en logisch als je ze eenmaal weet. Tegelijkertijd biedt deze methode jou genoeg uitdaging en speelplezier voor de komende 10 jaar. Hoe dat kan? Deze methode opent een hele nieuwe wereld voor je, een nieuwe formule die je nu kan gaan ontdekken en waar je niet in uitgeleerd raakt. Elk geheim opent een deur naar vele nieuwe opties voor de ukulele. Eindelijk niet meer vast zitten in je hoofd, maar al wetende wat je aan het bent kunnen genieten van elke ukeklank.

Wat krijg ik aan begeleiding?
Als je wilt kan je meedoen in de whats app groep. Daarin wordt veel gedeeld en het is bovendien erg gezellig. Daarnaast hebben we 1 op 1 contact via whats app. D.m.v. filmpjes, foto’s, spraakberichtjes en tekst coach ik je en beantwoord ik al je vragen omtrent Uke Secrets Revealed.  En als het nodig is kunnen we ook even bellen.

Hoelang moet ik oefenen om redement uit de cursus te halen?
Als je minimaal 10 minuten per dag oefent haal jij serieus redement uit deze methode. Beter ‘slow but steady’ dan als een gek gaan oefenen en na een aantal weken stoppen. Wat ook niet genoeg redement oplevert is 1 uur in de week oefenen. Alles wat je wil trainen, wat het ook is, werkt alleen als je het vaak traint. En daarnaast moet het haalbaar zijn en vol te houden. Vandaar 10 minuten elke dag. Iedereen kan 10 minuten per dag vrij maken voor de doelen die je wilt halen.

Ik twijfel nog, wat als het toch helemaal niks voor mij blijkt te zijn?
App me even persoonlijk, dan kan ik kijken welke doelen en verwachtingen jij hebt. Ik kan je dan vertellen of deze cursus je wel of niet verder kan helpen. Uiteindelijk ben jij natuurlijk degene die wel of niet dit avontuur aangaat. Het is niet zomaar iets.

299 euro, dat is aardig wat geld. Is dat het wel waard?
Eerlijk? Nee, deze cursus is na al het werk wat door meerdere mensen is verricht en alle uren die er in zijn gestoken minstens 1099 euro waard. Maar gek genoeg durf ik dat er nog niet voor te vragen;) Ik vraag momenteel een belachelijk lage prijs, ook omdat deze methode zich nog mag bewijzen en mag groeien. En ikzelf onderwijs liever meer uke-fans voor een lagere prijs, dan een handje vol mensen die  wel even 1000+ euro neer kunnen leggen. Trouwens, voor traditioneel muziek onderwijs betalen mensen bergen geld. Jaar in jaar uit en gek genoeg hebben we daar alle vertrouwen in dat dat het wèl waard is. Zie het als een investering. Deze cursus is een leuke, effectieve en slimme investering.

Ik heb nog een andere vraag die hier niet tussen staat, hoe krijg ik daarop antwoord?
App me je vraag. Ik help je graag.

X