Uke producten Patricia

Nu te koop....

Jij wilt natuurlijk ook een prachtige tas voor je ukulele?

Deze geweldige unieke ukuleletassen van vintage leer en zachte eigenzinnige stoffen aan de binnenkant zijn te bestellen. Er zit een vakje voor en achter (afsluitbaar) voor je bladmuziek en of IPad. Deze toffe tassen worden met de hand op maat gemaakt door Patricia Lucas van PLUUK. In overleg met de koper maakt zij een uniek ontwerp met het op dat moment voorradige leer.  De prijzen verschillen per tas. Ter indicatie: De meeste tassen kosten ongeveer 300 euro.  Uke-life members kunnen 10% korting krijgen op een dergelijke tas! Hoe gaaf is dat!

Interesse?  Neem dan contact met ons op via:
info@noanna.nl

Uke producten Lara

Uke Plank

Een origineel cadeau voor de echte uke-fan. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! De uke kan in overleg voorzien worden van een gepersonaliseerd en uniek ontwerp. Vervolgens wordt hij met de hand gezaagd, gebrand en afgewerkt met olie.

De afmeting van de plank is gelijk aan een sopraan uke.
De kosten voor de special gift zijn €75.

Uke Borrelplank

Zoek je nog een leuk persoonlijk cadeau? Kijk dan eens naar deze borrelplanken. Hoe leuk is het om je borrelhapje te serveren op deze planken. De planken worden allemaal met de hand gebrand en afgewerkt met olie. In overleg kunnen de planken voorzien worden van een gepersonaliseerd en uniek ontwerp.

Grote plank
Afmeting: 42 x 25 cm (incl handvat)
Prijs: € 35

Uke Miniplank

Afmeting: 35 x 15 cm (incl handvat)
Prijs: € 25

Interesse?  Neem dan contact met ons op via: info@noanna.nl

Het beheer van de website inclusief het beheer en de administratie van de betalingen wordt verzorgd door C.V. Helpgoed, Voltastraat 4, 6716 AJ Ede.
Btw nr.: NL857012721B01 | KvK nr.: 67472583 | Voor technische en/of administratieve vragen rondom de site bel:  06-11985537