Info UkeWomen Summer Edition

He UkeWoman!

Op 3 juli organiseert Noanna het:
UkeWomen Summer Edition 2022

Hoe gaaf als jij daar bij zou zijn!
Een heerlijke dag vol ukulelefun en inspiratie.

Kosten:
De kosten voor het middagprogramma bedragen: 25 euro. (Het avondeten en de parkeerkosten bij Henschotermeer zijn voor eigen rekening.)

Het programma

Wat gaan we doen?

Ochtend: @Henschotermeer, Woudenberg (dit is optioneel)
Voor de vroege vogels die ook lekker veel tijd op het strand willen doorbrengen verzamelen we om 10.00 uur bij het Henschotermeer in Woudenberg. Geniet van de prachtige natuur en speel en zing alvast in. We ronden af met een eigen meegebrachte picknick.

Middag: @Theeschenkerij Elderado (Griftdijk 29, Woudenberg)
We starten de middag om 13.00 uur met onbeperkt thee en koffie en wat lekkers. Samen gezellig kletsen en natuurlijk lekker ukulele spelen. Noanna geeft deze middag “Onderwijs Met Impact: Improviseren, Toonladders, Canon en mini Flashmob oefenen”

Rond 15.30 uur rijden we in 6 minuten naar het prachtige Henschotermeer. Eventueel carpoolend om parkeerkosten te minimaliseren. We starten met onze mini-flashmob en nadat het hele strand weet hoe tof ukulele spelen is, zoeken we zelf een eigen plekje op het strand voor een play along.

17.00 uur Voor wie wilt geeft Noanna een akkoestisch miniconcert van 20 minuten op het strand.
Aansluiten is het open mic, zonder mic. Als jij een eigen lied hebt wat je wil laten horen, dan luisteren we daar graag naar.

Avond: @Henschotermeer (dit is optioneel)
Tijd voor een frietje te halen bij een kraampje of een Hawaïaanse pokebowl te laten bezorgen. Blijf zolang hangen, spelen, zingen, dansen, zwemmen als je zelf wil. Er is een open einde. Rond 20.30 uur gaat Noanna zelf naar huis.

Tot dan!

Het beheer van de website inclusief het beheer en de administratie van de betalingen wordt verzorgd door C.V. Helpgoed, Voltstraat 4, 6716 AJ Ede.
Btw nr.: NL857012721B01 | KvK nr.: 67472583 | Voor technische en/of administratieve vragen rondom de site bel:  06-11985537