Omslag

Complimenten voor de omdenkers, de doorzetters, de zorgers, de kunstenaars, de onderwijzers, de kerken, de politiek. Wij allen hebben moeten omschakelen en we zijn er nog lang niet. Maar we zijn onderweg. De eerste weken heb ik nauwelijks iets kunnen doen aan muziek. De zanglessen die ik geef vielen uit, de zangtherapie aan dementeerden viel weg, de optredens zijn gecanceld en o ja, deze maand zou de release zijn van mijn ‘Music Box’.

In plaats daarvan ben ik met mijn man en drie kinderen thuis komen te zitten. Ik weet niet hoe het jou verliep, maar mijn eerste week was één groot drama. Nee, niet door mijn kinderen. Die deden het uitstekend. Ook lag het niet aan mijn man die hielp waar hij kon. Deze omslag heeft een groot monster in me boven gebracht. Ik wil gillen, vechten en schreeuwen, maar er is niemand op wie je je woede kan afreageren. Dus wat doe je? Je bestelt kickboxhandschoenen bij groothandel de blauwebal.com

Wat een omslag! Wat een opluchting. Kids blij, manlief blij, Noanna blij. Maar ja. Met mijn goede humeur veranderd er niks aan mijn werksituatie. Of wel? Nu ik weer helder kon nadenken kwam het creatieve proces weer op gang. En de druk van afgelopen tijd werkt niet bepaald verlammend voor mij, maar maakt me eerder moedig om nieuwe stappen te zetten. 

Zo zijn vorige week de eerste Personal Online Zanglessen gestart. Ik zing iedere week weer met de dementerenden in Hart van Vathorst via videobellen én ik heb besloten om mijn levenslessen niet alleen te delen als singer-songwriter, maar ook als coach. Hoe? Je raad het al. Online;) Dus de komende tijd is er genoeg te beleven hier op www.noanna.nl.