Aanbod

Online cursussen en losse lesproducten

Tokkel- en strumpatronen
25,00
Tokkel- en stumpatronen die jou helpen om te "shinen" op je ukulele.   Dit product zit grotendeels ook in de beginnerscursus en is onderdeel van Uke Life Membership. De aanbiedingsprijs van dit product is tot en met zaterdag 17 september 2022 geldig.
Ukulele Beginnerscursus (klik voor meer info)
89,00
Dus jij bent ook ukulelefan en je wilt leren hoe je dit geweldige instrumentje bespeelt. Misschien heb je al een poging gewaagd en kan je al best een paar akkoorden en pingel je al aardig wat of misschien sta je echt nog helemaal aan het begin. In beide gevallen gaat deze cursus je enorm verder helpen.
Uke Secrets Revealed (klik voor meer info)
299,00
Hé Uke-fan, Wil jij alles leren over de ukulelehals dan is deze cursus helemaal voor jou. Wij geloven dat jouw enthousiasme over de ukulele spelen enorm zal toenemen om dat je het instrument beter begrijpt en omdat je leert improviseren zoals nooit te voren. Ik hoop je blij te maken, dus gun het jezelf en ik hoop je dan te zien. Liefs Noanna

Uke Women

Uke Life Membership (klik voor meer info)
15,00 / maand
Ladiezzz dit membership is er speciaal voor jullie! Een jaar lang toegang tot een geweldig aanbod waaronder al de masterclasses, tutorials, events en korting op zang- en lifecoaching.

Het beheer van de website inclusief het beheer en de administratie van de betalingen wordt verzorgd door C.V. Helpgoed, Voltstraat 4, 6716 AJ Ede.
Btw nr.: NL857012721B01 | KvK nr.: 67472583 | Voor technische en/of administratieve vragen rondom de site bel:  06-11985537