Masterclass

Drie benaderingen

Patronen

LET OP: Deze masterclass is opgenomen in 2021 en bevat een aanbieding die niet meer geldt. Check voor het huidige aanbod op de website of app voor een lopende huidige actie NOANNA op 06-48765079.

Welkom bij deze masterclass...

In deze masterclass  geef ik je drie fantastische manieren van ukulele spelen weg, zodat jij niet met ‘je hoofd’  maar vanuit je hart/je intuïtie kan gaan spelen. Je leert spelen in harmonie met andere instrumenten. Je krijgt meer eenheid tussen jouw handen, jou instrument, jouw oren, jouw creativiteit en jouw verhaal.

Ik hoop dan ook dat je superveel zin hebt om het te gaan bekijken en klaar bent voor een explosie aan waardevolle informatie. MAAR al mijn goede inzet veranderd alleen in GOUD als jij tijdens het kijken ACTIEF meedoet. Dus pak je ukulele, stemapparaatje, een groot vel papier, een potlood, een pen en een paar markers. Teken mee, schrijf mee en doe vooral de oefeningen zodra ik het aangeef. Zodat je na de masterclass niet één, niet twee maar DRIE benaderingen hebt geleerd om te improviseren.

Ik hoop dat je door deze masterclass mega toffe dingen gaat ontdekken. Bekijk de hele masterclass, sla niks over. Ook als je denkt, dat weet ik al lang. Geloof in het proces, er is nagedacht over de opbouw.

Heel veel plezier,

Noanna

Het beheer van de website inclusief het beheer en de administratie van de betalingen wordt verzorgd door C.V. Helpgoed, Voltastraat 4, 6716 AJ Ede.
Btw nr.: NL857012721B01 | KvK nr.: 67472583 | Voor technische en/of administratieve vragen rondom de site bel:  06-11985537