Van StressKippie naar GeluksVogeltje

Een 3 maanden Ontspanningskuur voor de Sensitieve Vrouw

Verlang jij er naar…

 • Om RUST in je hoofd en in je lichaam te ervaren?
 • Om echt te kunnen ONTSPANNEN?
 • Om te GENIETEN van het leven?
 • Om BEWUST door het leven te gaan?
 • Om VEDERLICHT door het leven te gaan?
 • JEZELF te kunnen omarmen?
 • Om jouw gevoeligheid om te zetten in KRACHT?

Herken je dit bij jezelf?

 • Voor je gevoel heb je veel te veel ballen in de lucht te houden.
 • Je hoofd zit veel te vol.
 • Je ervaart en enorme onrust en stress in je lijf.
 • Het voelt alsof je de wereld moet dragen.
 • Je voelt je verdwaald en hebt eigenlijk geen idee meer wie je bent en wat je wilt.
 • Als je je gestrest voelt ga je als een kip zonder kop door in plaats van rust voor jezelf te nemen.
 • Je voelt je vaak falen, te kort komen en je voelt je schuldig.
 • Het voelt alsof je te veel te dragen hebt of dat je voor je gevoel een enorm rotsblok aan je benen mee moet zeulen.

Ik ben Noanna, 39 jaar en oprichter van Noanna Music en Noanna Healing Gardens.
Als moeder van drie kinderen kwam ik in 2017 in een fikse burn-out terecht. Deze burn-out bleek mijn redding.

Als kind was ik altijd al gevoelig. Ik voelde andere mensen aan en ik beleefde de wereld zeer intens. Ik begon mezelf steeds meer aan te passen en ging zo ver over mijn eigen grenzen heen dat ik mezelf volledig kwijt raakte. Ik raakte steeds meer en vaker gestrest wat een enorme negatieve impact had om mijn gezin. Ik wist niet hoe ik van mezelf moest houden en voelde me schuldig naar mijn man en kinderen.

Ik had nooit durven dromen dat ik op een dag in de spiegel zou kijken en blij en trots zou zijn met de mooie, relaxte en energieke persoon die ik in de ogen kijk.

 

Tijdens de 3 maanden ontspanningskuur breng je je stresslevel omlaag dankzij de L.I.G.H.T. METHODE:

 • Krijg onderwijs die jou terug in jouw KRACHT zet.
 • Kom door de ontspanningsoefeningen  weer in contact met je LICHAAM en INTUÏTIE.
 • Ervaar diepe GENEZING tijdens de muzikale ontspanningssessies.
 • In plaats van te moeten aanpassen en VERanderen leer je ‘ONTanderen’.
 • In deze ontspanningskuur volg je SIMPELE STAPPEN die een mega impact en transformatie in BEWEGING brengt.
 • Je krijgt van mij Personal Frequency Coaching om écht te leren afstemmen op jouw eigen intuïtie en de persoon te ontdekken die je werkelijk bent.
 • De coaching is concreet en praktisch, je kan meteen aan de slag met de nieuwe handvatten.
 • L.I.G.H.T. – tips en bijbehorende opdrachten zijn levensveranderend.
 • En tot slot schrijf ik samen met jou een geheel origineel en persoonlijk GELUKSLIED. Woorden hebben KRACHT en gezongen woorden hebben SCHEPPINGSKRACHT.

Al deze ingrediënten bij elkaar brengen jou terug naar een VEDERLICHT leven waar je zo naar verlangt.

KLAAR OM HET GELUKSVOGELTJE IN JE TE ONTDEKKEN EN HET STRESSKIPPIE VAARWEL TE ZEGGEN?

FAQ

Het programma start de tweede week van januari (2023) en eindigt in de laatste week van maart (2023).

 Elke minuut is ‘well spend’ De tijd die je jezelf GEEFT is variabel: ontspanningsmomenten kan je zo veel en vaak doen als je zelf wilt. Het onderwijs is 5 á 10 minuten per dag. Ontspanning geeft ont-andering en dit proces vraagt wel je aandacht verweven door de 3 maanden heen. De vraag is dus meer hoeveel tijd wil je zelf in jezelf investeren. Dat is niet aan mij. Maar je beloning zal groot zijn;)

Als je een vrouw bent die stressgevoelig is op welk vlak dan ook dan gaat dit programma voor je werken. Mits jezelf wel echt graag verandering wil. Als je geen tijd en aandacht voor jezelf wil nemen dan zit je hier verkeerd. Lees vooral even de testimonials. Er melden zich zoveel verschillende vrouwen aan en allemaal beleven ze deze ontspanningskuur op hun eigen manier. En ze zijn allemaal onder de indruk van wat het in beweging heeft gebracht.

Vraag het de vrouwen die je zijn voor gegaan. Zij roepen volmondig JA. Maar maak vooral zelf eens een lijstje: Wat heeft jouw stress je tot nu toe gekost privé, naar je kids, je werk, je onderneming, je relatie en natuurlijk jezelf. Wat zou het je opleveren als je weer kan ontspannen, kan genieten van je dag en van je dierbaren, dat je in de spiegel kijkt en je verbonden voelt met degene die je aankijkt. Wat zou het je waard zijn om weer zo te kunnen leven? De meeste vrouwen die ik spreek zeggen dan: ALLES. Het is me ALLES waard om weer te kunnen leven en genieten.

Door te klikken op de BUTTON en een gratis kennismakingsgesprek in te plannen kom je in aanmerking voor de 3 maanden ontspanningskuur. In dit gesprek kan je meteen alles nog vragen wat je wil weten. Aan het eind van dit gesprek kan je je definitief aanmelden. Er zij slecht 4 plekken beschikbaar dus wacht vooral niet als je het gevoel hebt dat je dit moet doen.

Wat anderen zeggen...

Het onrustige gevoel ben ik nu kwijt. Ik wil niet meer in m’n oude patroon terugvallen. Door de ontspanningsoefeningen weet ik dat ik deze rust kan vasthouden. Ik ben ‘ont’anderd. Ik denk aan mezelf. Al blijf ik dat lastig vinden. Ik doe het nu echt.

Ik hoef niet meer zo te presteren en ik kom meer op voor mezelf. Daarnaast ben ik meer bewust geworden van mezelf en van mijn intuïtie.

Ik neem tijd voor mezelf en ben tot de bizarre ontdekking gekomen dat ik op mijn 47 stiekem nog steeds onzeker ben, terwijl ik dacht dat die fase allang voorbij was.

Ik ben rustiger geworden naar mijn kinderen en schiet niet meer zomaar uit mijn slof. Ik ben zo blij dat ik rust inmijn lijf heb gekregen. De stress en spanning is uit mijn lijf.

Het aller mooiste van het Geluksvogeltjes traject was dat Noanna mijn lied voor mij zong. Ongelofelijk om zoveel liefde te mogen ontvangen. En dat ik dat kon ontvangen maakt me zo blij. Ik huilde tranen van geluk.

Dankzij het Geluksvogeltjes traject ben ik veel bewuster geworden van mijn focus. Eerst zag ik alleen wat er niet goed ging. En dat veroorzaakte weer stress. Nu heb ik aandacht voor wat positief is, ben ik bewuster geworden en ervaar ik veel meer rust in mijn lijf.

Als het even niet zo lekker gaat zeg ik ‘stop’ tegen mezelf. Ik heb geleerd veel beter naar mijn lichaam te luisteren. Vroeger dacht ik: ‘Zo is het nu eenmaal. Ik moet maar met mezelf leren leven.’ Nu weet ik dat het anders kan en hóe het anders kan.

De ontspanningsoefeningen zijn erg fijn. Het helpt me om even écht op mezelf te richten. Het geeft rust, ben aardiger en kan veel meer hebben. Ik snauw minder tegen mijn man en kinderen. Ik kom meer op voor mezelf. De mooiste opdracht was de ‘GeluksTuin’. Het heeft me enorm mooie inzichten gegeven.

Noanna is een ster in het geven van een bemoedigende, liefdevolle schop onder mijn kont. Hierdoor heb ik nu echt doorgezet en is er echt verandering gekomen.

Het onderwijs over de frequenties raakte me enorm. Heel bijzonder hoe geluid iets in beweging brengt. En door het lied van Noanna heb ik voor altijd een plek, een ‘safe heaven’ om naar toe te gaan als alle onrecht in de wereld weer zwaar op me begint te drukken.

Mijn stresslevel van 1 to 10 zat gemiddeld op een 8/9. Veel te hoog. Nu na 3 maanden is het gemiddeld verlaagd naar 5 met veel meer momenten van echt rust. Ik kan weer genieten.

Ik heb al jaren gesprekken met een therapeut. Die absoluut ook goed zijn. Maar wat er in deze 3 maanden gebeurd kon alleen maar met Noanna.

Het GeluksVogelTraject heeft me enorme inzichten gegeven. Het is voor mij veel duidelijker waardoor mijn stresslevel stijgt en er paniek ontstaat. Maar ook inzicht hoelang dat in mijn systeem blijft. Vroeger kon dit met gemak 2 á 3 dagen door gaan. Ik heb nu geleerd en ontdekt hoe dit stresslevel veel eerder en sneller naar kan dalen.

Ik was altijd erg bang om écht naar mezelf te kijken. Maar door de veilige setting met Noanna is dit toch gelukt. Ik kan heftige emoties beter verdragen. Het gevoel dat ik dood ga van de emoties is weg.

Ik dacht dat ik met alle gesprekken die ik afgelopen jaren al heb gehad mezelf inmiddels wel kende, maar het zat allemaal in mijn hoofd. Deze drie maanden is het eindelijk gaan landen in mijn hart doordat dit traject veel concreter en praktischer is. Noanna heeft een andere ingang dan anderen. En ze raakte me op een manier die me in beweging bracht. Haar liefdevolle ‘motivational talks’ kwamen iedere keer op t juiste moment.

Ook haar kwetsbaarheid en haar persoonlijk verhalen raakten. Ik voelde me zo hopeloos, maar door haar wist ik als er hoop was voor haar, dan is er ook hoop voor mij. En dat verandering in mijn bereik ligt.

We hebben naast individueel met Noanna ook als groep opgetrokken en vond het erg bijzonder dat iedereen weer ergens anders houvast uit haalde. Het programma is zeer gevarieerd. Daarnaast was de structuur erg prettig.

Het is erg bijzonder hoe Noanna mijn Gelukslied heeft geschreven. Ik mocht alles benoemen wat ik er wel en niet in wilde en hoe het moest voelen. Ik heb van alles nog met haar aangepast tot elk woord klopte. Wat een cadeau.

Deze ontspanningskuur was een heel fijn programma. Momenteel ben ik herstellende van een burn out. Er zijn steeds meer puzzelstukjes voor mij op de plek gevallen. Ik luister veel meer naar mijn onderbuikgevoel en pak nu regelmatig mijn rustmomentjes.

Ik ben veel bewuster geworden van wat er in gesprekken gebeurd en laat niet meer zomaar over me heen lopen. Ik ben bewuster van mijn grenzen, ik voel ze en herken ze en het lukt me steeds vaker om er naar te luisteren.

Het is heerlijk om de ontspanningsoefeningen te combineren met een reflectie moment. Ik ga nu met mezelf in gesprek.

Het fijne aan het programma is dat er meerdere momenten zijn van herhaling en verdieping zodat je echt de tijd hebt om het te implementeren. En de structuur helpt daar bij. Het is veel meer geworden dan een goed voornemen. Het is echt een verandering in levensstijl, geïntergreerd door de dag heen.

Als mensen me vragen wat Van StressKippie naar GeluksVogeltje nou eigenlijk inhoud dan antwoord ik: “Het is een ontdekkingsreis naar rust, balans en vrede in jezelf. Vol tools om het te kunnen realiseren om tot die rust te komen. Het is wat je echt zelf leert en doet, maar met goede professionele en liefdevolle begeleiding.”

Mijn stresslevel ging ‘Trough the roof’ het is nu gemiddeld 3/4. Ik ben ongelofelijk blij en dankbaar.